image
 |  0 23 Січня 2018 | 08:39

Володимир-Волинське теплокомуненерго програло суд НКРЕКП на кілька десятків тисяч гривень

34 тисячі гривень пені заплатить Володимир-Волинське теплокомуненерго, під керівництвом «антикризового менеджера» Саганюка Сергія Коби, Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Остання змушена була звертатися до суду через невиконання теплокомуненерго  постанови НКРЕКП про накладення штрафу.
Про це інформує кореспондент Волинь UА.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) звернулася з позовом до ПТМ Володимир-Волинськтеплокомуненерго про стягнення штрафу у розмірі 34000,00 грн. та пені у розмірі 34000,00 грн.
Ще раніше  постановою НКРЕКП від 01.06.2017 №736 на ПТМ Володимир-Волинськтеплокомуненерго накладено штраф у розмірі 34000,00 грн. за порушення умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.
Вказану постанову відповідач отримав 15.06.2017 року. У визначений строк підприємство штраф не сплатило, внаслідок чого йому ще й нараховано пеню у розмірі 34000,00 грн.
У суді Володимир-Волинське теплокомуненерго позовні вимоги НКРЕКП не визнало, посилаючись на те, що підприємство знаходиться у дуже важкому фінансовому становищі,тарифи не покривають повністю витрати на надання послуг, у підприємства відсутні кошти на сплату своїх першочергових зобов'язань по заробітній платі та податках.
Штраф у сумі 34000,00 грн. підприємство все ж сплатило про що і повідомило у суді.
Волинський окружний адміністративний 11 січня 2018 року позов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, задовольнив повністю та постановив стягнути з Володимир-Волинськтеплокомуненерго в дохід Державного бюджету України пеню в сумі 34000.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити