image
 |  5 27 Жовтня 2018 | 14:48

Володимир-Волинський район - перший на Волині, на 100% покритий ОТГ

У Володимирі-Волинському узгоджували фінансування мережі районних закладів.
Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.
У Володимирі-Волинському відбулася нарада, присвячена актуальним питанням реформи децентрації.

Участь у зустріч взяли заступник голови Волинська обласна державна адміністрація Сергій Кошарук, начальник відділу регіональної політики управління містобудування та архітектури Волинської обласної державної адміністрації Ірина Лебедюк та директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом'юк, юрист Andrij Pogorilij та радник із децентралізації Волинського ЦРМС Оксана Урбан, представники об’єднаних територіальних громад Володимир-Волинського району, очільники РДА та райради тощо.
Під час наради обговорили взаємодію та співпрацю ОТГ, РДА та райради, адже Володимир-Волинський район - це перший район Волинської області, який 100% покритий ОТГ.
Відповідно, виникає потреба фінансування мережі районних закладів, а тому необхідно узгодити дольову участь ОТГ у фінансуванні вищезгаданих установ.
Представники ОТГ висловилися за необхідність утримування цих закладів, але вважають за потрібне узгодити кошториси по кожному спільному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Горохівщині висадили гектар лісу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити