image
 |  0 4 Лютого 2019 | 13:01

Володимирщина: жителі Хворостова залишилися відданими Московській Церкві

Прихожани Хресто-Воздвиженського храму села Хворостів Володимир-Волинського благочиння залишилися відданими Московській Церкві. 

За повідомленням сайту Володимир-Волинської та Ковельської єпархії 3 лютого прихожани храму «одностайно заявили про тверде небажання змінювати юрисдикцію своєї релігійної громади і переходити до новоствореної структури під назвою ПЦУ, не визнаної жодною з Помісних Православних Церков світу».

«Віряни Хворостова засвідчили свою відданість Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнійшому Митрополиту Онуфрію та очільнику Володимир-Волинської єпархії митрополиту Володимиру.

Не зважаючи на повсюдний шалений тиск з боку прихильників ПЦУ, які у своїх діях використовують методи, далекі не тільки від християнських норм, але й від елементарних засад демократії, члени релігійної громади Хресто-Воздвиженського храму виявили справжню мужність у стоянні за істинну Церкву, яка понад тисячу років веде до спасіння православний люд Волині.

Ніякі єресі, розколи, богоборчі влади, «обновленські» утворення цю Церкву не похитнули. У випробуваннях вона лише зміцніла.

Часи гонінь і утисків повторюються у нових варіаціях. А канонічна Церква Христова залишається незрушною. Якщо самі ворота пекла її не здолають, то хто може її похитнути?!», - пише на сайті єпархії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іваничівщина: у селі Литовеж громада перейшла до ПЦУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити