image
 |  2 6 Грудня 2020 | 21:40

Волонтери довели, що єднання Української Нації — не порожній звук, а реальна дія, — командир «СІЧі» з Волині

Волонтери довели, що єднання Української Нації — не порожній звук, а реальна дія. Для мене багато волонтерів стало друзями та родиною. Надзвичайно вдячний Вам за цю надану можливість бути Вашим щирим другом, братом, сином по духу!

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук командир 4-ої роти «СІЧ» полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ», боєць «Легіону Свободи» Максим Морозов (Макс «Лютий», Максим Волинський).

"Здається, цілу вічність ворожа до України пропаганда робила з нашого народу пасивного, ледачого манкурта, який не здатний до рішучих дій, для якого байдужість - основна суть його існування. Змінювали наші пісні, приказки, культуру, нашу історію та історичну пам'ять. Але у момент явної небезпеки наша нація змогла скинути з себе облудне уявлення про самих себе через призму пропаганди, нав'язаних стеоритипів, брехні та вигадок. Пасіонарна частина суспільства без тіні страху вийшла на захист Рідної Держави, а мільйони жителів нашої Країни засвоїли для себе нову роль - роль Волонтера! Завдяки Волонтерам, їхній матеральній, моральній, духовній підтримці ми зупинили ворога, довели всю нікчемність його брехливої пропаганди, вигаданих історій та наклепів", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБатьку загиблого волинянина-«айдарівця» Філіпчука вручили «Золоту зірку» Героя України

"Щиро вдячний всім відомим і не дуже, публічним та таємним волонтерам, які є у фейсбуці і яких там ніколи не було та не буде, котрі кинулись допомагати зовсім невідомим для себе бійцям, добровольцям, воїнам. Ви довели, що єднання Української Нації - не пустий звук ,а РЕАЛЬНА ДІЯ. Для мене багато волонтерів стало друзями та родиною. Надзивачайно вдячний Вам за цю надану можливість бути Вашим щирим другом, братом, сином по духу!" - додає Максим Морозов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити