image
 |  4 19 Грудня 2018 | 20:01

Вони навчилися говорити «Слава Україні!» і оділи вишиванки, але не змінилися, - Руслан Кошулинський

Те, що чимало представників правлячої влади навчилися говорити «Слава Україні» і оділи вишиванки зовсім не означає, що вони внутрішньо змінилися.

Про це під час візиту на Волинь заявив свободівець, екс-віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський.

Єдиний кандидат у президенти від націоналістичних сил акцентував увагу на надзвичайній здатності олігархічних корумпованих українських еліт пристосовуватися і вдавати з себе тих, ким вони насправді не є.

«Після Революції гідності багато політиків, які раніше не мали нічого спільного з українськими національними ідеями, раптом стали вдавати з себе дуже великих патріотів. Всередині вони зовсім не змінилися. Той самий світогляд, та сама нездатність мислити категоріями українських інтересів і відданість олігархату та корумпованій системі. Але не публіку ці політики навчилися голосно казати «Слава Україні!» та одівати красиві вишиванки. Проблема в тому, що багато людей досі вірить у їхню щирість і судить по зовнішніх ознаках», - наголосив Руслан Кошулинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не обирати менше зло у другому турі, треба правильно голосувати у першому, - Руслан Кошулинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити