image
 |  2 17 Грудня 2017 | 12:01

Вручили премії «Люди Року-2017. Волинь»

15 грудня 2017 року у Луцьку відбулося нагородження людей, які творять сучасне та майбутнє області – «Люди Року-2017. Волинь».
Про це інформує відділ інформаційної політики Волинської ОДА.
Подія зібрала чимало представників світського Луцька, адже Україна повинна знати своїх героїв в обличчя! Окрім того, їхні досягнення має бути зразком для інших, а особливо для молодого підростаючого покоління. Адже Героїв дійсно чимало: волонтери, громадські діячі, учасники АТО, бізнесмени… Однак, всі вони зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя краю та України в цілому. Тож не дивно, що тема цьогорічної премії – «Творимо історію сьогодні».
Зокрема, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області Володимир Гунчик вручив нагороди п’ятьом переможцям у номінації «Герої»:
Михайлу Прокопову – полковнику, командиру 1-го батальйону 14-ої ОМБр;
отцю Олександру Вронському – військовому капелану, волонтеру, настоятелю храму Преподобного Іова Почаївського міста Луцька;
Ігорю Роживцю – підполковнику, командиру 2-го гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону 14-їОМБр;
Руслану Кашаюку – добровольцю батальйону «Айдар»;
Володимиру Повху – капітану міліції, старшому інспектору патрульно-постової служби спецпідрозділу «Світязь».
Окрім того, у номінації «Відкриття року» перемогу здобув Валерій Діброва – депутат обласної ради, засновник насіннєвого заводу ТОВ «П’ятидні».
У рамках заходу традиційно відбулася благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти передадуть на лікування дитини, яка потребує допомоги.
Слід зазначити, що головна мета події – відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. А лауреати Премії – це люди, які творять новітню історію Волинської області, працюють на її позитивний імідж та авторитет.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити