image
 |  9 10 Вересня 2018 | 09:39

Все включено: де знайти роботу з проживанням?

Найчастіше роботу з житлом пропонують працівникам сфери домашнього персоналу. Йдеться про нянь, доглядальниць і домашніх працівниць. В основному їх чекають в Ізраїлі, США та Італії.
Останнім часом українські роботодавці також активно пропонували домашньому персоналу працевлаштуватися з можливістю проживання. Це стосується періодичної або сезонної роботи далеко від будинку, - пише olx.ua.
Друга сфера за кількістю вакансій з житлом - будівництво. Фахівців здебільшого запрошують до Польщі, Ізраїлю, Росії та Франції.


За кордоном найчастіше роботу з проживанням пропонують домашньому персоналу.



За кордоном легко знайти роботу з житлом стоматологам, кондитерам, зварювальникам сміттєвих контейнерів та хлібопекарям. Зарплати коливаються у ціновому діапазоні від 18 до 22 тис. грн.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун порадила рецепт, як правильно засинати

Вакансії з наданням житла пропонують кухарям, офіціантам і барменам, які збираються працювати за кордоном. В Україні таку роботу пропонують в Одеській, Херсонській та Закарпатській області.
Роботу з проживанням у Польщі можуть запропонувати водіям. Щоправда, в Україні водієві на маршрут Одеса-Чорноморськ платять 25 тис. грн. Стільки ж обіцяють і перевізнику в Польщі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити