image
 |  4 24 Листопада 2017 | 10:38

Всесвітній єврейський конгрес визнав Крим частиною Росії

На Всесвітньому єврейському конгресі, який проходив в США в листопаді цього року, рабин Севастополя Биньямин Вольф був представлений як представник Росії.

Про це 23 листопада повідомив сам Вольф, пише «newspravda.com» з посиланням на «eadaily.com».

Це найвпливовіша єврейська організація по всьому світу, я дуже радий, що вона визнає Крим і Севастополь у складі Росії. Я упевнений, що за цим і усі інші організації світу прийдуть до цього, і державні, - сказав рабин.

Він також розповів, що на конгресі він отримав документ, в якому вказано: севастопольський рабин - представник Росії.

Академік Володимир Пилипчук пише у Фейсбуці:

Ця подія засвідчує надзвичайно ворожу, антиукраїнську суть Всесвітнього єврейського конгресу і його складових (як колективних, так і індивідуальних членів

Виходячи з цього повідомлення Україні слід здійснити наступні кроки:

Визнати Всесвітній єврейський конгрес забороненою організацією в Україні

Всі єврейські організації і угрупування в Україні, що є членами Всесвітнього єврейського конгресу зняти з державної реєстрації і заборонити їх діяльність

Всіх євреїв-іноземців, членів Всесвітнього єврейського конгресу, визнати «персонами нон-грата» в Україні, занести в базу «Миротворця» і заборонити їм в’їзд в Україну

Всіх євреїв України, які приймали участь в засіданні Всесвітнього єврейського конгресу, на якому було прийняте рішення що Севастополь і Крим – російські ( і не виступили публічно проти такого рішення) – арештувати, як сепаратистів і піддати кримінальному переслідуванню.

Замовчування владою цієї події і бездіяльність української влади в прийнятті вищезгаданих кроків свідчитиме про її солідарність з рішенням ВЄК і зраду України!

Це вже не просто зрадницькі «штучки» поодиноких вальцманів-гройсманів, а масово організована всесвітня єврейська змова проти України… І руйнівні дії єврйської мафії, мафіозного владного кагалу в сфері оборони, економіки, корупції, виведення коштів в офшори її носіїв в Україні, всіх вальцманів-гройсманів-бойків-доп-геп-черновецьких-яценюків, є невід`ємною і системною складовою частиною обширної єврейської змови проти України і її народу!

Українській діаспорі у всіх країнах світу слід висловити своє відношення до ВЄК і його антиукраїнського рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити