image
 |  2 27 Березня 2019 | 17:43

«Всі мають бути, і це не обговорюється»: у Львові медиків змушують йти на зустріч з Порошенком

У Львівському обласному шпиталі інвалідів війни змушують медичний персонал йти підтримувати Петра Порошенка на його власному віче, яке відбудеться у четвер, 28 березня.

Про це кореспондентові ІА «Вголос» розповів Іван Диксан, учасник бойових дій і пацієнт шпиталю.

«Я був у процедурному кабінеті, коли до кімнати залетіла одна медичка і сказала, що треба десятьох людей на зустріч із Президентом 28 березня біля пам’ятника Шевченку у Львові. Інша лікарка сказала, що після роботи хоче йти додому, на що перша відповіла, що її нічого не цікавить, їй мають бути списки, всі мають бути, і це не обговорюється», — розповів пан Іван.

Також Іван Диксан зазначив, що того ж дня зранку у шпиталь має приїхати представник від Петра Порошенка, котрий буде проводити агітаційну роботу серед пацієнтів.

«Сказали, що завтра приїжджає якийсь агітатор від Порошенка, він інвалід. Не зрозуміло, чи він був в АТО, чи майданівець, але казали, наче інвалід».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Гриценка приховала, де взяла та куди витратила більше 20 мільйонів

Відомо, що 28 березня до Львова має приїхати Петро Порошенко. У центрі міста з цього приводу влаштовують зустріч Президента з виборцями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити