image
 |  2 31 Березня 2020 | 11:08

Всім повірили на слово, - волинянка, яка повернулася з Парижу, розповіла, як їх зустрічали в Борисполі

Волинянка розповіла про реальну картину, як поверталися українці з Франції та що відбувалося в аеропорту Бориспіль.

Про це пані Тетяна написала у мережі instagram.

"Моя правда, та як конкретно наш рейс приймав аеропорт Бориспіль.. Все почалося ще з посадки у літак в Парижі. Посадку провели вчасно і літак мав відлітати о 20:45. Командир оголошує, що виліт затримується, невідомо на скільки. Потім кажуть, що мінімум 1,5 години. Через півтори години Бориспіль дав добро вилітати. Прибули ми з Парижу в першій ночі. Нас не випускали з літаку до 5 ранку. Типу ми мусимо сидіти в літаку і чекати, поки прийде наша черга і приїде бригада лікарів робити тести і заміряти температуру.

В п'ятій годині, дівчині стало зле, підняли кіпіш. І нас почали випускати з літаку. Привезли до терміналу В проходити контроль. І оголошують: в кого є якісь симптоми, кашель, чи ви маєте підозру можете пройти тест на коронавірус. У нашому літаку було декілька людей, які під час польоту бухикали і то так солідно. Але всім повірили на слово, ті хто кашляв, одразу перестали і побігли проходити контроль.

Плюс з нами в літаку ще летіли білоруси, їх було близько 10 людей. Я сиділа у 4 ряді місце "с", а навпроти якраз була жіночка з Білорусії років так +-60 і яка мала дуже сильний кашель. Люди безвідповідальні і йдуть свідомо на злочин, приховуючи якісь свої симптоми, щоби швидше побігти на вулицю де їх чекають, рідні, знайомі і т.д. І наражають на небезпеку уже і їх", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітинг на Волині: підприємці вимагають дозволити їм торгувати (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити