image
 |  13 30 Листопада 2022 | 15:47

Втратили єдиного сина: батьки загиблого в ДТП волинянина дочекалися вироку

Батьки, котрі у страшній автотрощі втратили єдиного сина, нарешті дочекалися вироку Феміди. Вони переконані: справу зумисне затягували. Бо ж обвинувачений раз за разом знаходив причини, аби відкладати засідання і не приходити до суду. Через три роки судді Волинського апеляційного суду оголосили вирок.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Страшна автотроща сталася 3 роки тому біля села Забороль Луцького району. 20-річний Олександр Соколов їхав на роботу, а йому в лобову вискочила інша автівка. За кермом був Віталій Потарась, віз свою сім'ю. Олександр Соколов невдовзі помер у лікарні. Потарасю оголошували вирок, але ні самого Потарася, ні його адвоката у суді вже вкотре нема. Прийшла мама загиблого Сашка.

Підтримати маму загиблого юнака прийшли і його друзі.

Віталій Потарась у суді першої інстанції розповідав ніби-то по його смузі їхав зустрічний автомобіль, мовляв тому Потарась і звернув вліво та зіткнувся з машиною Олександра Соколова, невідому автівку знайти не вдалося та й чи була вона. Колегія суддів апеляційного суду доходить висновку: Віталій Потарась міг уникнути смертельного зіткнення. 

Віталія Потарася засудили до 4,5 років ув'язнення. Мама загиблого хлопця і його друзі вважають, що це замало.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити