image
 |  0 20 Травня 2019 | 09:30

«Вже не одна людина зламала ногу», - у місті на Волині просять відремонтувати дорогу

Ковельчанка Ірина Новожилова просить нарешті відремонтувати дорогу поблизу місцевого РАЦСу.

У facebook-спільноті "Ковель Life" жінка написала, що не одна людина на цьому відрізку дороги вже зламала ногу, адже проблема не лише у ямах, а й відсутності нормального освітлення на цій ділянці вулиці.

"Ось така чудова дорога красується в центрі міста. По ній ідуть наречені до ЗАГСу. Це мабуть так заплановано, щоб відчути, що в житті не завжди гладко. На ній вже не одна людина зломила ногу і мусила пройти лікування з операційним втручанням. Я особисто 2 роки підряд підвертала ногу (бо єдиний ліхтар біля будинку не світить вже років 9-10, стоїть для краси) і тривалий час лікувалась, не враховуючи, що крім немалих затрат на медпрепарати, змушений терпіти нестерпний біль. Хочеться запропонувати шановним керівникам, які відповідають за цю ділянку, пройтися ввечері до під’їздів і відчути це на собі. Вибачте, але вже увірвався терпець, бо це триває роками!!!!!", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли наш двір побачить нормальні дороги?», - лучанин про затоплену вулицю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити