image
 |  414 14 Червня 2024 | 08:54

Я не хочу, щоб у школах дітей питали, якої вони статі, - депутат Луцької міськради про підступність ЛГБТ-ідеології

Підступність гендерної ЛГБТ-ідеології в тому, що вона проникає у всі сфери суспільства і намагається нав'язати свої псевдоцінності.

Про це депутат Луцької міськради Роман Кравчук заявив у ефірі ГІТ, - пише ВолиньUA.

Він прокоментував інцидент навколо вивішування гендерної символіки на головній пішохідній вулиці Луцька.

"Маркетингова агенція Partyzan чомусь не вивішує прапор України, військових підрозділів чи національно-патріотичну символіку. Але вона додумалася вивісити на центральній пішохідній вулиці Луцька прапор ЛГБТ. Я вважаю це проявом пропаганди відповідної ідеології, а не рівністю. Якщо комусь з цієї агенції подобається дана ідеологія і вони поділяють цінності ЛГБТ, то без проблем можуть у приватному просторі вивішувати свою символіку. У нас немає жодних проблем з особистими правами цих людей", - зазначив депутат.

Роман Кравчук додав, що нав'язливе просування гендерної ідеології у всі сфери суспільства, яке часто здійснюється за грантові кошти, приведе до руйнування інституту сім'ї, ще більшого падіння народжуваності, деградації моралі і позбавить націю майбутнього.

"Я не хочу, щоб нашим дітям у школах розповідали, що існує багато гендерів і що вони можуть собі вибирати будь-яку стать. Питали у них: хто ти, хлопчик чи дівчинка. Розказували, що поділ людства на дві статі - це міф. Ця ідеологія проникає у наші школи, університети, виходить на вулиці. Я проти цього".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити