image
 |  0 23 Січня 2020 | 11:42

«Я працюю президентом 248 днів. І маю пояснити дітям, чому всі ці дні я не вдома», – Володимир Зеленський

Виступаючи на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, президент України Володимир Зеленський заявив, що зворотною стороною результативної роботи його команди є жертвування інтересами сім’ї.

Володимир Зеленський визнав, що, ставши президентом України, мало часу приділяє сім’ї. Про це він сказав 22 січня, виступаючи на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, — пише сайт "Шляхта не працює" із посиланням на "Гордон".

Трансляцію виступу Зеленського та його відповідей на запитання модератора вів у Facebook Офіс президента.

“Я працюю на посаді президента України 248 днів. Ви розумієте, яка це складна професія, тому що я точно знаю, скільки днів працюю. Приблизно 150 днів працює наш парламент. За цей час він прийняв величезну кількість законів, які з різних причин не можна було прийняти за багато років”, – сказав він.

Кожен день президентства було присвячено роботі на Україну, – заявив Зеленський.

“Ми ставимо для себе задачі, щоб щодня ти повертався додому і знав, що ти не просто так працював президентом. Усі 248 днів я працюю на державу Україна. Усі ці дні я дуже мало часу витратив на свою сім’ю. Тому щодня на посту президента я маю давати якийсь важливий результат для країни, щоб хоча б пояснити своїм дітям, чому я не вдома”, – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не міг відповісти на жодне запитання ведучого після виступу в Давосі, – політолог (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити