image
 |  4 7 Лютого 2020 | 19:25

Я звик пpощати дуpнів… Шкода ідіотів, - Аваков жорстко відповів Ситнику

Глава МВС Арсен Аваков прокоментував закиди директора НАБУ Артема Ситника у свій бік.

Про це повідомляє «24 канал».

Мовиться про адміністративну справу, через яку Ситник потрапив до реєстру корупціонерів. На думку Ситника, Аваков мститься йому через «справу рюкзаків».

Аваков вважає, що директор Ситник шукає «привід для виправдання своїх корупційних дій, звинувачуючи інших». Глава МВС у своєму твітері перейшов на особистості, вживаючи зокрема слова «дурень» та «ідіот».

Начальник НАБУ, корупціонер з реєстру – шукає привід виправдати своє неоплачене пияцтво, звинувачуючи кого завгодно, окрім себе. За своє життя я звик прощати дурнів. Так легше не занурюватися в їхній бруд. Шкода ідіотів, їм треба допомагати, – написав Аваков.

За що суд оштрафував Ситника?

Ситник декілька разів відпочивав у елітному котеджі на Рівненщині не за свої гроші. За період з 2017 по 2019 рік директор НАБУ відпочив там 5 разів. За кожен відпочинок було заплачено у середньому близько 100 тисяч гривень. Ця сума підлягає декларуванню, проте Ситник не вніс ці дані у свою декларацію. Тож Рівненський апеляційний суд визнав директора НАБУ винним у корупції та зобов'язав сплатити штраф у розмірі 3 тисячі 400 гривень.

Після цього 19 грудня 2019 року Ситника внесли до реєстру корупціонерів. Згідно з законом, він не мав би обіймати посаду директора НАБУ.

Ситник запевнив, що оскаржить вирок суду в Європейському суді з прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора НАБУ Ситника внесли до реєстру корупціонерів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити