image
 |  2 4 Січня 2021 | 16:40

Як Михаїл колядував та посівав у Волиньоблраді (ФОТО)

Духовенство Волинської єпархії Православної Церкви України на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом завітали сьогодні з різдвяними віншуваннями та колядками. Священики навіть посівали і кажуть, що таким чином показують приклад, коли славити Різдво Спасителя, але 7 січня також святкуватимуть.

Про це пишуть на сайті Волинської обласної ради.

"Бажаю щедрих Божих благословінь. Нехай цей рік буде в усьому новим для нас. 2020 рік дав змогу оцінити, що таке життя, що таке турбота, ізоляція, радість, свобода... Люди переосмислили багато речей. Міняймося швидко, оперативно, бо Волинь - перша в усьому, бо це - княжа Волинь. Сподіваюся, що в сьогоднішній день ви отримали натхнення прославляти народженого Младенця Ісуса Христа", - наголосив владика Михаїл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька спіймали 20-річного «автохама» (ВІДЕО)

Від керівництва та усіх депутатів Волиньради колядникам подякував та передав вітання з різдвяно-новорічними святами перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук (ВО "Свобода"). Він побажав священикам довголіття, міцного здоров'я і Божого благословіння. Слова вдячності за різдвяні віншування висловив також перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

Завершилося вітання духовенства ПЦУ традиційними хороводами навколо новорічної ялинки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити