image
 |  2 21 Грудня 2018 | 18:43

Як на Волині працюватимуть відділення «ПриватБанку» на свята?

Незабаром українці матимуть додаткові вихідні з нагоди новорічно-різдвяних свят. У ці дні “ПриватБанк” цілодобово обслуговуватиме клієнтів через електронні сервіси.

Про це повідомляє прес-служба банку. 

На свята українці матимуть три подовжені вихідні: з 22 до 25 грудня, з 30 грудня до 1 січня; з 5 до 7 січня. 

Незважаючи на вихідні, “ПриватБанк” обслуговуватиме клієнтів в онлайн-режимі – через банкомати, термінали, Інернет-банк “Приват24”, мобільні додатки та гарячу лінію 3700. 

У святкові дні усі клієнти зможуть скористатися цілодобовими зонами самообслуговування у відділеннях “ПриватБанку”. Усі операції – видачу готівки, платежі, перекази, погашення кредитів, купівлю залізничних квитків тощо – можна здійснити через банкомати і термінали банку. На Волині для зручності клієнтів працює майже 200 банкоматів та 300 терміналів “ПриватБанку”. 

Корпоративні клієнти “ПриватБанку” цілодобово і з будь-якої точки світу можуть керувати своїми рахунками через “Приват24 для бізнесу” та за допомогою персональних банкірів. 

Звертаємо увагу, що з 23 до 25 грудня та з 30 грудня до 1 січня всі відділення “ПриватБанку” на Волині не працюватимуть. По суботах, 22 та 29 грудня працюватимуть всі відділення, проте графік їх роботи скорочений на годину. У суботу, 5 січня працюватимуть такі відділення: 

– Луцьке відділення № 3 (пр-т Волі, 6); 

– Луцьке відділення № 14 (пр-т Відродження, 1); 

– Володимир-Волинське відділення № 1 (м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 71); 

 – відділення “Ковельське центральне” (м. Ковель, вул. Грушевського, 2); 

 – відділення “Нововолинське центральне” (м. Нововолинськ, пр-т Дружби, 15).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Приватбанку» толком не знають, чому виборчі фонди не відкривають

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити