image
 |  2 8 Лютого 2019 | 16:31

Як неузгодженість дій Пенсійного фонду та органів соцзахисту відбилися на платіжках за газ?

Близько 4 тис. пенсіонерів, які мешкають в районах і містах обласного підпорядкування Волинської області, у рахунках за газ, спожитий в січні, можуть не знайти графу «пільги». Це сталось через збій при обміні даними між Пенсійний фондом України та органами соцзахисту населення –тому постачальник газу на Волині ТОВ “Волиньгаз збут” не отримав інформації щодо пільговиків-пенсіонерів.

Про це інформує прес-служба ПАТ “Волиньгаз”.

Через оновлення програмного забезпечення Пенсійний фонд України управління соціального захисту населення не має відомостей про розмір пенсій пільговиків, тому не можуть визначається із сумами пільг в січень 2019 року.

До 15 лютого фахівці Пенсійного фонду України обіцяють надати коректні дані щодо розміру пенсійних виплат, відкориговану інформацію органам соціального захисту та постачальникам природного газу.

“Ми просимо волинських пенсіонерів - наших клієнтів не хвилюватися, якщо одержать через “Укрпошту” роздруковані платіжки без графи «Пільги». Ця ситуація тимчасова. Адже чиновники Пенсійного фонду України обіцяють усунути в найкоротший термін виявлені помилки. Передбачених законом пільг ніхто не відміняв, тож їх у 2019 році обов’язково отримають усі клієнти, - повідомив директор ТОВ “Волиньгаз збут” Микола Тищук. - А щоб мати перед очима всю інформацію онлайн про свій рахунок, то найзручніше клієнтам користуватись інтерактивним онлайн-сервісом Особистий кабінет на сайті 104.ua.”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли зростуть тарифи на газ

Споживачі-пенсіонери за роз’ясненнями та консультаціями можуть звернутись до менеджерів Центрів обслуговування клієнтів ПАТ “Волиньгаз”: у м.Луцьку за адресою: просп.Молоді, 14 А, у м.Камінь-Каширський за адресою: вул.Хотешівська, 9, у м.Ковель за адресою: вул.С.Бандери, 34А, в смт.Ратне - вул.Газіна, 20. Також абоненти, не виходячи з дому, можуть зателефонувати до фахівців Контакт-центру газової компанії за номерами телефонів: (0332) 280 - 104 або (067) 33 39 104.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити