image
 |  65 20 Жовтня 2024 | 21:37

Як підготуватись до першого сексу

Досвід першого сексу може вплинути на все подальше сексуальне життя.

Ця подія може бути приємною або травмуючою. Але у будь-якому разі не варто поспішати аби "стрибнути" у доросле життя і стати старшим чи досвідченішим, пише vechir.

Можна погодитись на вмовляння партнера, але це погана ідея. Може переслідувати згодом почуття вини і сорому.

Як підготуватись обом до першого сексу

Займайся сексом тільки тоді, коли сам того хочеш. Це стосується не лише першого разу, а й усіх наступних.

Завжди використовуй контрацепцію. Завжди. Презервативи – наше все. Якщо ти хлопець, потренуйся одягати презик на член ще до першого сексу, щоб у найвідповідальніший момент впоратись. Якщо ти дівчина, я б теж порадила мати з собою презервативи і подивитися на ютубі чи тік--тоці, як вони одягаються.

В ідеалі можна здати аналізи або хоча б зробити тест на ВІЛ, сифіліс і гепатити. Ці тести роблять безкоштовно в кабінетах довіри. Якщо живеш в Києві, то можна сходити в Діалог-хаб на Золотих воротах. Хвилин за 10 знатимеш результат. Можна це навіть зробити спільною підготовкою до вашого першого сексу. До речі, в Діалог-хабі ще й презервативи дають.

Не мати сексу до певного віку – це окей. Ніхто не має права тебе цим соромити. Твої причини – особисті і нема потреби їх пояснювати. Знову нагадаю, що твоє тіло – твоє діло. І якщо хочеш зайнятися сексом пізніше, ніж всі однолітки – це нормально.

Можна разом подивитися якісь освітні відео в ютубі на тему сексу. Та хоч мій канал погортайте, до речі. Нова інформація не завадить.

Ти можеш зупинитись в будь-який момент. Це дуже важливо знати і домовитись про це з своїм партнером/партнеркою. Взагалі не соромно зупинити будь-який процес, який тебе лякає, коли тобі боляче чи неприємно;

Не поспішай. Хай ваша прелюдія буде довгою і насиченою. Хай збудження в обох буде максимальним. Тоді є великий шанс, що дівчині вперше не буде боляче. Можливо, вона відчує лише незначний дискомфорт.

Нормально використовувати додатковий лубрикант. Ні, слина, олія, крем – це не змазка.

Від першого сексу люди можуть очікувати чогось феєричного, але він рідко фантастичний з першого разу. Будьте в моменті – для вас це нові відчуття і варто насолодитись кожною миттю.

Обов'язково після сексу полежте в обіймах, пестіть і торкайтесь одне одного. Поговоріть, про те, що сталось, що вам було окей, що хотілося б змінити.

Ця фаза теж дуже важлива: ви маєте переконатись, що не помилились у своєму виборі. Що ваш вчинок правильний і вчасний, що ви зараз там, де хочете бути.

Не впевнена, що всім варто чекати оргазмів від першого сексу. Навіть хлопці через стрес не завжди можуть кінчити першого разу. З дівчатами теж ситуація непевна. Хоча якщо дівчина вже знає своє тіло і може досягти оргазму від ваших ласк, то це ще краще. Бо жіночий секс після оргазму прекрасний і більш розслаблений.

Ну і найважливіше: вибрати ту людину, з якою хочеться пережити цей досвід і почуватися з нею в безпеці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити