image
 |  389 31 Травня 2019 | 23:31

Як поводяться в стосунках різні знаки Зодіаку

Любовні стосунки - це завжди важка праця, але іноді трапляється так, що не дивлячись на всі зусилля партнерів, досягти гармонії і взаєморозуміння їм не вдається. Астрологи вважають, що приналежність до того чи іншого знаку Зодіаку також істотно впливає на відносини. Іншими словами, якщо партнери несумісні за гороскопом - побудувати міцну сім'ю їм, ймовірно, не вдасться.

Любовний гороскоп для кожного з дванадцяти знаків Зодіаку допоможе попередити і усунути проблеми в особистому житті. Він підкаже, як уникнути негативних факторів, які переховуються в глибині характеру любовних партнерів, і як їх виявити під час першого знайомства, - пише Great Picture.

Так, у кожного знаку Зодіаку є свій індивідуальний любовний гороскоп. Для багатьох він є справжнім рецептом до щасливого сімейного життя.

Овен

Овна очікують не тільки радісні моменти в особистому житті, а й конфліктні ситуації. До речі, в сварках частенько будете винні саме ви. Дайте обранцеві можливість порозумітися, висловитися або просто на час усамітнитися. Тоді, Овен сам зрозуміє, що ситуація не така сумна, як здалося спочатку.

Багато Овни раптово розчаровуються в обранцеві, вважаючи його не дуже щирим і турботливим чоловіком. Не судіть строго і менше критикуйте, тоді створите прекрасні і щирі відносини з коханим.

Любовний гороскоп Овна рекомендує більше мовчати, а не ділитися секретами особистого життя з усіма підряд. Не варто присвячувати колег і друзів в перипетії своїх відносин з другою половинкою. Напевно, вони полізуть до вас з порадами або осудами.

Вирішуйте самі свою долю, а не шукайте підказок у необізнаних людей. Як то кажуть, "чужа душа - темний ліс". Овна завжди необхідно доводити свою любов вчинками, а не красномовними зізнаннями. Тільки так ви зможете не втратити кохану людину.

Телець

Тельці з ранньої юності "загоряються" любов'ю до протилежної статі. Вони по натурі мрійники й ідеалісти, тому романтичні почуття у них найчастіше носять платонічний характер. Справжня любов прийде до Тельців не з першого погляду. Вона буде народжуватися з посмішок, жестів і поступово наповнить їх серце палаючою пристрастю.

Щире почуття обов'язково буде міцним, якщо йому не завадять батьки і оточуючі люди. Любовний гороскоп радить Тельцям проявити сталість і терпіння, щоб любов залишилася з ними надовго.

Представники цього знаку ніжні і турботливі коханці. Вони практичні і багато в чому послідовні, тому часто приносять в жертву своєму партнеру все, що у них є.

Тільки натомість Тельці вимагають такого ж ставлення. Не визнаючи думки інших, рішучі Тельці повністю віддаються любові і борються за неї до кінця. Любовний гороскоп виділяє Тельців, як уважних коханців, які мріють про вічні відносинах. В іншому ж випадку, Телець розірве відносини з партнером, важко переживаючи розлуку. До речі, якщо серце Тельця буде розбите, то наслідки можуть бути сумними: від моторошних ревнощів до алкоголізму та наркотиків.

Сімейне життя Тельців будується на довірі і вірності, тому в їхньому будинку завжди комфортно і затишно. Тельці не визнають розлучення, так як інтереси шлюбу і дітей у них першорядні.

Любовний гороскоп зазначає Тельців, як відмінних батьків, сильно люблять своїх дітей. Для спільних відносин Тельцям краще всього вибирати: Діву, Лева, Козерога і Водолія. Рак і Риби абсолютно не підходять їм в своїх любовних пристрастях.

Близнюки

Близнюки - знак духовний і спрямований на набуття внутрішнього комфорту. У пошуках гармонії душі, вони стають замкнутими навіть по відношенню до коханої жінки. Відносини з чоловіком цього знаку дарують жінкам відчуття приємного польоту і легкості. Щоправда, партнерам Близнюка доведеться підлаштовуватися під їх непростий характер і примхливий настрій.

Супутниця чоловіка-Близнюка зобов'язана тримати його в регулярній напрузі і увазі до своєї особистості. Згодом, роль трепетного і благородного партнера може набриднути Близнюку, і він кинеться на пошуки таємного зв'язку, яка принесе йому лише гіркоту розчарування. Близнюки у зрілому віці укладають вдалі і міцні союзи. Вони вже вміють грамотно залучити жінку в свою гру, завдяки тонкому підходу і терпінню.

Жінки-Близнюки чекають свого щастя довго, проте потім все ж отримують очікуване. Чуттєвість представниць цього знаку підкреслюється їх поведінкою буквально на кожному кроці. Вони стають вишуканішими і спокусливішими рік від року, перетворюючись у прекрасних коханок.

Жінки-Близнюки ведуть гру строго за своїми правилами, і, не дивлячись на свою природну витонченість, шукають різноманітності в інтимних відносинах. Близнюкам нелегко впоратися зі своїми емоціями, тому, щоб остаточно підкорити душу цього вразливого знаку, чоловік зобов'язаний завжди бути поруч і показувати свої щирі почуття.

Романтичні відносини складаються у Близнюків з Водолієм і Терезами. Можливий щасливий шлюб з Раком і Левом. Уникати близьких відносин рекомендується з Рибами і Скорпіоном.

Рак

Практично всі Раки відрізняються підвищеною чутливістю та емоційністю. Саме ці риси характеру роблять їх вразливими до всього оточуючого. Часто, залежні в дитинстві від владної мами Раки, довго не можуть звільнитися від її дбайливого участі. У зв'язку з цим, багато представників знаку приречені на самотність до старості. Любовний гороскоп рекомендує жінкам-Ракам подолати таку залежність, завдяки особистому материнству.

Раки - справжні романтики і мрійники. Вони завжди живуть в очікуванні вічної любові. Їх чуттєвість загострена, тому з юності підштовхує Раков до пошуків ідеального супутника життя.

Тільки в умовах повного розуміння і вірності, Раки віддадуть себе цілком. Любовний гороскоп ще раз підтверджує, що Раки - власники по натурі, тому часто стають тиранами, якщо не отримують того, чого очікують від любові.

Чоловіки-Раки спокійні і доброзичливі. Їх легкість в процесі спілкуванні притягує, як магніт. У представників знаку може бути безліч коханок, але, вибравши єдину жінку, вони стають відмінними сім'янинами.

Деякі Раки не знаходять гармонії з собою, тому шукають причину проблеми в своїй супутниці, що закінчується пошуком ідеалу. Такі люди нерідко стають заручниками депресії, з якої вийти допоможе лише доросла і мудра жінка. Вона в силах зробити чоловіка-Рака щасливим.

Жінки-Раки діляться на два протилежних типи: перші - милі, сором'язливі й чарівні, але недостатньо гарячі. Вони пасивні у шлюбі та інтимних відносинах, тому повністю підкорюються партнеру. Такі згодом стають чудовими матерями і господинями, компенсуючи брак інтиму затишком в будинку.

Жінки-Раки другого типу зарозумілі і намагаються вдавати з себе недоторканих. До речі, в реальному житті, вони не обділені чоловічою увагою і яскравим темпераментом.

Раки від народження вміють легко підлаштовуватися під будь-який знакЗодіаку. Гармонійні стосунки у них складуться з Дівою, Козерогом, Скорпіоном і Рибами.

Лев

Лев - це знак Зодіаку, який більше за інших тягнеться до людей з високими цілями і прагненнями. Чоловіки-Леви обожнюють в любові свободу, правда, як коханці, вони здатні на щедрість і великодушність.

Любовний гороскоп відзначає Львів, як пристрасних і темпераментних партнерів, які не потерплять відмови в свою адресу. Леви-чоловіки вибирають собі таких жінок, які в усьому повинні відповідати їхнім поглядам на ідеальні відносини.

Чоловіки-Леви честолюбні і розумні. Вони обожнюють компліменти і чимось схожі на розпещених дітей. Жінка, яка вміє тактовно підкреслювати марнославство Льва, здатна завоювати його серце і душу. Для збереження міцного союзу, представникам знаку не можна заважати в кар'єрному зростанні, тому що, досягнувши висот у роботі, вони стають поступливими і люблячими батьками.

Жінки-Леви - справжні леді. Вони можуть стати зіркою вищого суспільства. Правда, через холод у любовних справах, їм нелегко зустріти в житті відповідного супутника. Часто жінка-Лев воліє мати любовні відносини з сильним і успішним чоловіком, який може дати їй для комфорту практично всі.

Також представниці знаку - розумні, красиві і знають собі ціну. Вони здатні довгі роки чекати свого єдиного і неповторного, хто їх ощасливить. Роблячи чимало для збереження своєї чарівності, Левиці впадають в депресивний стан, розуміючи, що їхнє життя нічого не значить без щирої любові.

Любовний гороскоп обіцяє Левам щастя і гармонію з наступними знаками зодіаку: Овен, Стрілець, Близнюки і Терези. З Тельцем і Скорпіоном вони приречені на розчарування.

Діва

Під знаком Діви народжуються авантюристи і підприємці. У любовних відносинах вони обачні і обережні, тому перед тим, як полюбити, вони все ретельно обміркують.

На любов чоловіки-Діви дивляться, як на божевілля, яке потрібує екстреного лікування. Вони завжди намагаються перевірити почуття на міцність, роблячи це за допомогою насмішок і піддаючи любов сумнівам. Відштовхуючись від любовного гороскопу, Діви інтуїтивно відчувають в собі потребу в супутнику, але, боячись удару в серце, вони заздалегідь намічають шляхи до відступу.

Чоловіки-Діви, з одного боку ласкаві чоловіки, однолюби і дбайливі коханці, а з іншого - черстві серцеїди, які шукають жорстких відносин і інтиму без зобов'язань. Є ще один тип - це холодні мізантропи. Такі Діви-чоловіки дозволяють собі рідкісні романтичні інтрижки без далекосяжних планів на спільне майбутнє.

Діви-жінки з одного боку незалежні особи. Вони, немов ікони досконалого стилю, які постійно жертвують родиною і материнством заради ідеальної фігури і можливістю фігурувати в суспільстві. Інші Діви-жінки, навпаки, бувають відмінними матерями і люблячими трепетними дружинами.

При наявності довіри до супутника, Діви показують свою вірність і щиру чуттєвість. Вони ніжні і обожнюють партнера, але якщо він не відповість їм таким же відношенням, то Діви розчаровуються, стаючи замкнутими. Після розставання вони довго не заводять знайомства, тому упускають шанс на хороші любовні відносини.

Діви вибирають для себе холод в близькості, а не бурхливу пристрасть, тому, коли вже в стосунках все вирішено, вони скажуть "ні" замість бажаного "так".

Любовний гороскоп радить Дівам шукати гармонійного партнера серед Тельців, Скорпіонів, Козерогів і Раков. Слід уникати близьких відносин з Овном і Стрільцем.

Терези

Терези прагнуть досягти в житті гармонії і незалежності. Для цього любовний гороскоп радить їм створити сім'ю, що вони роблять дуже рано. Так як Терези постійно порівнюють, вибирають і копаються в партнері, закоханість з першого погляду у них рідкісна випадковість.

Терези наділені від природи масою позитивних рис, що робить їх комунікабельними, чарівними і дуже товариськими. Вони готові пожертвувати істинним почуттям заради комфорту і взаєморозуміння в відносинах. Тому представники цього знаку часто вибирають шлюб за розрахунком, а не по любові.

Терези-чоловіки легкі в стосунках, але не відрізняються чуттєвістю. При цьому, ними можна запросто управляти, якщо все це робити з розумом. Вони цінують жіночу любов і намагаються не поранити тендітну душу. Терези скромні і соромливі за своїм характером, тому очікують від жінки першого кроку назустріч. Після розставання з партнеркою, Терези стають їй вірним другом.

Вони бувають уважними коханцями, але вірять, що до них будуть ставитися точно так же. Любовний гороскоп говорить про Терезів, як про людей з глибокою прихильністю до своїх супутників, але ця якість часто буває удаваною. Нерідко Терези живуть "на два фронти", тому що не можуть конкретно визначитися, хто їм більше подобається.

Жінки-Терези - відмінні матері і дружини. Вони готові на самопожертву на користь інтересів своєї родини. Вони справжні бойові подруги, які йдуть за своїм чоловіком "в вогонь та в воду" нічого не вимагаючи натомість, крім щирих почуттів.

Якщо жінка-Терези одного разу дізнається, що її не люблять, то розірве відносини моментально. Любовний гороскоп наділив жінку цього знаку ніжністю, пристрастю і бажанням піклується про свій об'єкт любові. Її шарм притягує протилежну стать, адже Терези - справжній ідеал жінки.

Терези можуть скласти чудові відносини з Левом, Овном, Водолієм і Близнюками. Шлюб не буде вдалим, якщо Терези зв'яжуть життя з Раками або Козерогом.

Скорпіон

Скорпіони - естети у всьому, які роками шукають справжню любов. Самолюбства і амбіцій у Скорпіонів предостатньо, тому вони вважають себе неповторними коханцями. Любовний гороскоп радить представникам цього знаку знайти свого обранця, щоб створити з ним міцні сімейні відносини.

У шлюбі Скорпіони вірні і дбайливі партнери. Звичайно ж, емоції і пристрасть часто їх захльостують, але, завдяки, відмінною інтуїції, вони майже ніколи не помиляються у виборі супутника життя.

Чоловіки-Скорпіони бувають жорстокі і різкі, але зазвичай все це маска, за якою ховається м'який і чуйний характер. Наодинці з партнером Скорпіон розкривається інакше - в цей момент можна розраховувати на його щирість і прояв почуттів. Скорпіон-чоловік - незамінний коханець, але іноді його ревнощі затьмарює розум під час близьких стосунків.

Жінка-Скорпіон - натура яскрава і артистична, тому до любові відноситься, часом, як до гри. Віддаючись почуттю всією душею і тілом, "Скорпіонша" може з такою ж ненавистю ставитися до свого партнера.

Любовний гороскоп для представниць цього знаку зодіаку не знає напівтонів, тому що у Скорпіонів є тільки "чорне" і "біле". У таких жінок небувалий дар передбачення, тому вона без проблем знаходить у великому натовпі свого єдиного і неповторного. Саме з таким чоловіком вона може створити успішний і щасливий шлюб. До речі, вибравши гідного чоловіка, жінка-Скорпіон почне рішуче діяти, тому йому нічого не залишиться окрім, як підкоритися цій пані.

Любовний гороскоп рекомендує Скорпіонам створювати відносини з наступними знаками - раками, Терезами, Рибами і Дівами. А, ось знаки Водоліїв і Львів абсолютно не підходять їм для щасливого сімейного життя.

Стрілець

Стрільці наділені від природи привабливою сексуальністю. Незважаючи на це, вони розважливі коханці, здатні контролювати свої почуття і пристрасть. Деякі з них шукають багатого і успішного в бізнесі партнера, а інші представники цього знаку постійно шукають яскравий і свіжих відчуттів, часто ставляться до почуття, як до азартного спорту.

Чоловік-Стрілець довго шукає собі хорошу дружину собі і турботливу маму своїм дітям. Жінка його мрії не тільки розумна і красива, але й відмінна господиня в домі. Стрілець - відмінний сім'янин, яка не проти інтимних зв'язків поза сім'єю.

Найчастіше вони не змішують сім'ю та швидкоплинне захоплення, але вважають, що зрада не перешкода міцним сімейним відносинам. Щоправда, Стрільці досить жорстко реагують, коли дізнаються, що хтось зраджує особисто їм. Але, усуваючись від емоційних сцен, вони намагаються уникнути скандалу.

Жінка-Стрілець - горда дама, прирівнює себе за характером до чоловіка. У неї аналітичний розум, тому полюбити така жінка зможе чоловіка здатного і не дурного. Заради коханої людини, Стрілець готова пожертвувати всім. Тільки ось відвертої зради і вона не прощає. Нічого дивного тут немає, так як представниця знаку за любовним гороскопом - натура сильна і цілісна. До речі, переживши розлучення з партнером, вона знову кидається на пошуки свого ідеального чоловіка.

У Стрільців дуже легкий характер, який допомагає їм знайти спільну мову з Близнюками, Водолієм, Овном і Левом. Небажано створювати спільні відносини з Дівами.

Козеріг

Козероги за вдачею дуже ранимі і володіють приголомшливими якостями характеру. Згодом звільняючись від комплексів, представники цього знаку розквітають зовні і духовно, тому стають ще цікавіше в спілкуванні. В молодості Козероги дуже бояться зрад і душевного болю, тому намагаються придушити в собі почуття. Таке ставлення часто призводить Козерогів до нервових зривів і депресій. Уникаючи любові і інтимних відносин, Козероги компенсують недолік почуттів в різних пороках. Правда, з віком багато з них стають м'якшими і, зустрівши свою справжню любов, повністю їй підпорядковуються.

Чоловіки-Козероги часто ненавидять жінок, вважаючи прекрасну стать лише "інструментом" для досягнення цілей. Ідеальна партнерка для них - колега по роботі, сусідка по поверху або колишня однокурсниця. Бажано, щоб вони були старше, мудріше і заможніше в матеріальному плані.

Козеріг може ужитися з жінкою без особливих запитів. Вона повинна бути хазяйновитою, врівноваженою і без капризів. Любовний гороскоп каже, що саме з такою дамою Козеріг здатний знайти сімейне щастя. Представники знаку досить потайливі, тому про їх випадкових зв'язках на стороні ніхто не дізнається. Він терпіти не може сварки, скандали і розбирання. Здобувши сімейне щастя, Козероги радіють життю, залишаючись при цьому егоцентрик, байдужими до страждань інших людей.

Жінки-Козероги нерідко бувають егоцентричні і безсердечні по відношенню до інших. Любов і пристрасть вони замінюють кар'єрою і матеріальним благом. Шлюб з розрахунку - ось, що цікавить представниць цього знаку. Любовний гороскоп відзначає в Козерогах-жінок приголомшливу упевненістю в своїй чарівності і краси.

Для Козерога ідеальний партнер в шлюбі - Скорпіон. Відмінними супутниками в спільному житті будуть - Діви і Тельці. Не рекомендується пов'язувати жити з Раками і Близнюками.

Водолій

Водолії - емоційні і від природи наділені багатою уявою. По своїй натурі вони мрійники, тому легко "нагороджують" свого обранця найкращими якостями характеру. Як не дивно, але у нього їх зовсім немає. Згодом, коли все розставляються на свої місця, Водолій з головою "йде" в розчарування. Саме це робить його цинічним і холодним у відносинах з партнерами.

За любовним гороскопом Водолій ніколи не рве зв'язок остаточно, задовольняючись дружбою. Цинічний Водолій, попри все, все одно живе в очікуванні любові. Але, якщо його серце поранили, то він стає обережним в близьких відносинах.

Чоловік-Водолій оточує себе тільки надійними друзями і перевіреними людьми. Він всіх вважає добрими, бо не терпить зла, ненависті і заздрості. Волелюбні Водолії не можуть жити в замкнутому просторі, тому їх шлюби часто закінчуються розлученням. Чоловіки-Водолії дуже мінливі, тому протилежна стать не знає, як їх грамотно завойовувати. Вони здатні як швидко закохатися, так само стрімко розлюбити.

Жінки-Водолії розкуті ханжі, які не дотримуються правил суспільної моралі. Вони легко нехтують думкою інших заради своєї любові. Дами-Водолії красиво підносять себе чоловікові і здатні швидко заманити його в свої мережі. Любовний гороскоп попереджає, що жінки - Водолії часто навколишнього себе друзями, заради яких можуть навіть пожертвувати суспільством коханої людини.

Любовний гороскоп радить створювати міцний союз з Терезами, Водолієм, Левом, Стрільцем і Близнюками. Зі Скорпіоном і Тельцем, Водолії не знайдуть взаєморозуміння.

Риби

Риби - самий суперечливий знак з усіх зодіакальних. Люди, народжені в цей час, в любові виявляють себе дуже різноманітно. Деякі Риби щодня підшукують нову жертву пристрасті і любові, а інші мовчки страждають від нерозділеного почуття.

Зовні жінки-Риби - типові Дами-вамп, але це не заважає їм бути ласкавими і любити все життя одного чоловіка. Любовний гороскоп для Риб наповнений суцільними випробуваннями, які їх то підносять, то опускають вниз. Вони завжди сповнені таємних почуттів і прихованих уподобань.

Чоловіки-Риби дуже рідко роблять перший крок в сторону партнерки. Просто їм не хочеться конкурувати з кимось ще, тому вони спокійно чекають осторонь. Головне для них - це впевненість в щирих почуттях свого супутниці. Якщо на горизонті з'явиться суперник, то Риби спокійно поступляться йому місце.

Самі ж представники цього знаку будуть переживати і страждати з приводу розставання. Риби - люди горді, тому швидше за виберуть розлуку, щоб не ділити свого обранця ще з ким-небудь.

Риби можуть зав'язати міцні й добрі відносини зі знаками - Діви, Рака, Тельця і ​​Козерога. Ідеальний супутник по життю - Стрілець, а Скорпіон - відмінний коханець і друг. Рибам рекомендується не пов'язувати відносини з Близнюками і Терезами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити