image
 |  0 28 Грудня 2019 | 09:38

Як працюватимуть луцькі маршрутки та медики у новорічну ніч? (ВІДЕО)

30, 31 грудня, а також 1 січня – вихідні дні для майже усіх. І все ж, є люди, що працюватимуть, і до того ж – чи не цілодобово. Луцькі медики, рятувальники, а ще водії. Отож – як працюватиме швидка медична допомога, державна служба надзвичайних ситуацій, та як курсуватиме транспорт у новорічну ніч.

Детальніше у сюжеті «Аверсу».

Спокій лучан та волинян оберігають рятувальники, 180 чоловік особового складу будуть чергувати у новорічну ніч, окрім того в резерві 133 чоловіка. Також буде задіяно 41 одиниця рятувальної техніки.

Рятувальники застерігають та просять бути обачними у святкові дні. Слідкувати просять за новорічними гірляндами та обігрівачами. Також варто слідкувати за дітьми.

Бути обережними закликають і медики. Луцькі медики працюватимуть по календарю, у святкові дні працюватиме підсилена бригада із кращих фахівців вищої категорії.

Метеорологи повідомляють, що у новорічну ніч слід очікувати морозів, але опади можливо не значні. В день очікується близько нуля, а у нічну пору дня – мороз.

Луцькі тролейбуси у новорічну ніч, 31 грудня, курсуватимуть з 23:00 до 3:00 ночі. А міські маршрутки з 23:00 до 6:00 години.

Читайте також: Лучанин скаржиться, що міським транспортом неможливо їздити з дитячим візком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити