image
 |  0 26 Лютого 2022 | 10:49

Як робити ставки в Парі Матч: з чого почати

В Україні працює багато букмекерів, які охоче готові прийняти всіх бажаючих робити ставки на спорт. Але не всі вони однаково надійні. Новачкам краще звертати увагу на відомі ліцензовані БК, такі як Парі Матч, яка першою отримала дозвіл на здійснення букмекерської діяльності. Вони працюють в країні офіційно, а тому права гравців будуть захищені законом.

Перший крок для гри у будь-якій букмекерській компанії — реєстрація. Щоб створити обліковий запис у Парі Матч, необхідно вказати номер телефону, електронну пошту та пароль або використати акаунт Google. Після цього можна переходити до наступних кроків та робити ставки на спортивні події.

Початок гри в Паріматч: вхід, верифікація, поповнення рахунку

Авторизація в БК можлива кількома способами. Гравці, які реєструвалися традиційним способом, можуть виконати в Паріматч вхід, використавши номер телефону або електронну пошту та пароль. Якщо ж обліковий запис було створено за допомогою Google, авторизація здійснюється аналогічним чином. Гравцям, які мають прив’язані до акаунта номер телефону, електронну пошту та запис Google, доступні все способи входу.

Потрапивши до особистого кабінету, бажано одразу пройти верифікацію. Суть її полягає у перевірці персональних даних користувача за допомогою документів. Надсилати їх фото необов’язково, оскільки для перевірки можна використати інші способи:

  • Приват24;

  • Монобанк;

  • Дію;

  • Bank ID;

  • автоматичну відеоконференцію.

Після верифікації гравцеві стають доступні всі функції букмекера. Виконавши вхід до Паріматч, можна поповнювати рахунок та робити ставки. БК підтримує внесення депозиту з банківських карток, вказуючи їх реквізити або використовуючи Google Pay. Мінімальна сума поповнення 50 грн, гроші надходять на баланс майже одразу.

Порядок укладання парі в БК Parimatch

Маючи позитивний баланс рахунку, гравець може укладати парі на будь-які події в лінії букмекерської контори як в режимі прематч, так і Live. Для цього необхідно обрати в списку вид спорту та турнір, ігри якого цікавлять, і знайти необхідний матч в переліку. Натиснувши на імена учасників, треба відкрити розпис гри та обрати коефіцієнт потрібного результату.

По кліку на коефіцієнт він додасться до купона, який відображається справа. В ньому потрібно вказати суму ставки та підтвердити її укладання. Коли гра завершиться, парі буде розраховано автоматично. У випадку виграшу кошти одразу надійдуть на рахунок. Переглядати історію ставок (як розіграних, так і ще активних) можна в особистому кабінеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити