image
 |  5 7 Червня 2021 | 20:20

Як у Луцькому виші обирали голову Студентської ради (ФОТО)

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулися вибори нового голови Студентської ради Університету.

На посаду очільника студентського самоврядування висувалося два кандидати – представник факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Костянтин Мельничук і студентка географічного факультету Марія Козак, - повідомляє відділ інформаційної політики.

За результатом підрахунку бюлетенів виборчою комісією у виборах переміг Костянтин Мельничук, який отримав 260 голосів «ЗА» з 515 можливих. Його опонентку Марію Козак підтримали 255 виборців.

Новий голова Студентської ради задекларував оновлення команди, яка працюватиме на покращення студентського життя у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині неповнолітній прихожанці церкви суд дозволив вийти заміж

«Цей рік буде дуже плідним, працюватимемо. З новими силами та новою командою, яка буде оновлена на 90%, ми будемо робити все якнайкраще, щоб продовжувати хороші традиції нашого Університету та впроваджувати щось нове», – сказав Костянтин Мельничук.

Також на факультетах паралельно відбулися вибори студентських деканів Університету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити