image
 |  2 6 Серпня 2021 | 20:56

Як волинські патрульні здійснюють мрії дітей (ФОТО)

Патрульні вкотре долучилися до благодійності і здійснили мрію 7-річного Миколки.

Про це пише пресслужба волинських патрульних.

Ми завжди радо долучаємося до проєктів, які покликані нести радість та позитив. Так, патрульні поліцейські Волині спільно з волонтерами завітали у Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації, що у Ковелі, та познайомилися з дітьми, які там перебувають.

Усі охочі радо долучалися до вікторини на знання правил дорожнього руху, брали участь у руханці на знання дорожніх знаків, приміряли справжній поліцейський бронежилет, оглядали та фотографувалися у службовому автомобілі.

Незадовго до цього дня, волонтери спілкувалися з вихованцями та дізналися їх мрії. А кожен охочий міг долучитися до благодійного заходу та стати чарівником, який здійснив дитячу мрію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорозі Луцьк-Львів завершують будівництво тимчасового мосту

Мрію семирічного Миколки, який обожнює поліцію, і коли виросте, то стане поліцейським, здійснив начальник управління Андрій Крутень. Саме він вручив хлопчику омріяний велосипед та набір іграшок поліцейської тематики.

Миколка по-справжньому був щасливим, дякував поліцейському та не міг визначитися, який з подарунків йому сподобався більше. Хлопчик захопливо спілкувався з тим, хто здійснив його мрію та забрав всю увагу поліцейського, який допомагав малому вправно маневрувати на території свята.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити