image
 |  0 25 Квітня 2019 | 17:47

Як волинські поліцейські цілу добу грабіжників ловили

Протягом доби поліцейські Волині встановили особи чотирьох зловмисників, котрі скоїли сім крадіжок на території обласного центру та міста Нововолинськ. Частину викраденого майна поліцейські вилучили та передадуть власникам. За усіма фактами таємного викрадення чужого майна слідчі проводять досудові розслідування.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора в Луцьку дільничні офіцери поліції встановили неповнолітню зловмисницю, котра напередодні із магазину, шляхом вільного доступу, викрала косметику на понад 300 грн.. Незаконно здобуте правопорушницею майно вилучили та повернуть власникові.

Цього ж дня поліцейські встановили причетність 37-річної лучанки до крадіжки двох велосипедів у місцевої мешканки. Також оперативники у Луцьку викрили неповнолітнього в скоєнні двох крадіжок електроінструментів із домогосподарства та гаража жителів обласного центру. Зокрема, хлопець викрав дриль, болгарку, зварювальний апарат та набір інструментів на загальну суму 13 тис. грн.. Усе викрадене поліцейські вилучили та повернуть власникам.

Читайте також: 48-річному волинянину дали 3 роки за пограбування пилорами

У Нововолинську поліцейські затримали 22-річного місцевого мешканця, котрий у дворі будинку по вулиці Грушевського шляхом пошкодження замка в автомобілі «Fiat Ducato» викрав із салонну 250 грн.

За усіма фактами таємного викрадення чужого майна проводяться досудові розслідування за ст. 185 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити