image
 |  113 2 Жовтня 2021 | 23:31

Яка вартість 1 сотки землі дачі під Луцьком?

Практично кожен мріє про власний будинок з власним подвір’ям. Особливо коли будівля поблизу обласного центру Волині. Так, «ВолиньUA» проаналізували вартість дачних земельних ділянок поблизу Луцька.

В районі Володимирівської земельна ділянка площею 6 сотих оцінюють в 4 тисячі 500 доларів.

В цьому ж масиві, якщо до ділянки підведена електрика, тоді вартість землі 1 сотка – 1 тисяча доларів.

В районі Дубнівської, що у Луцьку - 6 сотих оцінюють від 8 тисяч доларів.

В районі Львівської, що у Луцьку – 6 сотих землі може вартувати від 7 і до 8 тисяч доларів, якщо на ній розміщено дерев’яний сарайчик, що дозволяє його знесення і будівництво будинку.

В селі Веснянка, що 25 км. від Луцька дачу з 6 сотками можна придбати за 3 тисячі 500 доларів.

В царському селі Гаразджа на дачному масиві, якщо є комунікації, то від 5 до 6 тисяч доларів за ділянку, якщо на ній є бодай який сарайчик, з будівлями буде вартувати від 6 тисяч «зелених» і вище.

У дачному масиві «Промінь» поблизу Луцька 6 соток землі від 700 до 1000 доларів за сотку. Вартість коливається від лінії розміщення ділянки та наявності підключення електромережі та доїзду до ділянки.

Отож, як бачимо купити земельну ділянку під дачу, звести будинок і жити практично в місті це не так і складно. Є звісно нюаси, що проїзд до вашої оселі буде вузьким, по документам 6 метрів, а по факту може бути і до 4 метрів. Це може стати причиною, що пожежна чи швидка матиме поганий доїзд до оселі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «заморозили» видачу земельної ділянки під торгово-офісний центр

Гірким прикладом бувають випадки пожеж на території дачних масивів, коли пожежні не можуть доїхати до джерела загоряння.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити