image
 |  0 15 Червня 2020 | 20:43

Які деталі скоро зникнуть із сучасних автомобілів?

Автомобільне виробництво розвивається з великою швидкістю. І тепер, щоб відповідати сучасним вимогам, необхідно прибрати багато деталей авто.

Що незабаром зникне з авто, повідомили в Сегодня.

Ключі запалювання

Ключ запалювання зробив запуск двигуна набагато безпечніше, ніж використання кривого стартера за допомогою рукоятки. Однак зараз його актуальність під сумнівом - все частіше автомобільні виробники оснащують авто системою безключового запуску двигуна, так звана "система старт / стоп". Вона працює так само, як і традиційна система запалювання, але замість фізичного ключа використовується низькочастотний сигнал брелока для ідентифікації, і дозволяє водіям просто натиснути кнопку відразу після посадки в автомобіль.

Ручне гальмо

Ручне гальмо в скоре теж відійде в минуле. Його замінять електронним гальмом, які можуть бути включені або виключені тільки при працюючому двигуні, що забезпечує додаткову безпеку. Додайте до цього перевагу функції автоматичного включення при підйомі, і ви зможете зрозуміти, чому дні класичного важеля лічені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт МОН не працює: як пишуть ЗНО з української

Механічна коробка передач

"Механіка" в останні роки стає все менш популярною. Незважаючи на те, що все ще є активні прихильники ручного способу управління трансмісією, статистика говорить, що в Європі і США лише 12% автомобілів оснащуються механічною коробкою передач.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити