image
 |  2 11 Березня 2019 | 12:43

Яма на ямі: реалії дороги у центрі Луцька (ФОТО)

Прихід весни «оголив» одну з головних проблем Луцька – значна частина доріг виявилася непридатною для руху транспортних засобів. Нові глибокі ями та вибоїни призводять до зростання цін на обслуговування автомобілів та роблять поїздки по місту некомфортними.

Жахливий нинішній стан луцьких автомобільних доріг, поза всяким сумнівом, став однієї з головних проблем обласного центру Волині та є обличчям нинішньої міської влади.

Яскравий факт стану доріг у Луцьку – це автомобільне сполучення по вулиці Богдана Хмельницького. Цей напрямок є головною артерію сполучення громадським транспортом з житловими районами міста, як «Старий Луцьк», ЛПЗ, Ковельська та Володимирська.

Сотні лучан щодня проїжджають в цьому напрямку по даній вулиці й мабуть кожен із них вже відчув «комфортність» дороги по вулиці Богдана Хмельницького.

Читайте також: У центрі Луцька через сильний вітер осипається будинок (ФОТО)

Хоча можливо це туристична привабливість і лучани не розуміють, що то така фішка, міська влада Луцька таку дорогу може порівняти з дорогою часів середньовіччя.

Однак реалії жахають. Відсутність бачення розвитку інфраструктури нинішньої влади міста дається взнаки.

Читайте також: У луцькому парку після кронування дерев лишаються лише стовбури (ФОТО)

Очевидно коштів на ремонт даної дороги в міська влада Луцька не передбачили, натомість виділили 50 мільйонів на озеленення міста та 12 мільйонів на фонтан в центрі міста. Хоча здавалось в пріоритеті мають бути зовсім інші напрямки.

Натомість нинішній очільник міста від ВО «Батьківщини» Григорій Пустовіт за рік своєї діяльності призвів місто Луцьк до ще більшого занепаду. Факт такої діяльності, як то кажуть, помітний щодня.  

Читайте також:  У канаві луцького парку «плаває» дельфін (ФОТО)

    

Читайте також: У Луцьку, через сильний вітер, дах будинку розбив скло машини (ФОТО, ВІДЕО) 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити