image
 |  2 29 Лютого 2020 | 12:08

З 1 березня відвідини Лесиної вітальні у Луцьку вартуватимуть 200 гривень

Адміністрація Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку встановила ціни на екскурсійні маршрути та квитки, які будуть діяти після 29 лютого 2020 року.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Так, квиток до Луцького замку для дорослих коштуватиме 40 грн, а для дітей та студентів - 30 гривень. Екскурсійний маршрут з відвідуванням В'їзної вежі, Церкви Іоанна Богослова та загальний огляд замку додатково вартуватиме 20 гривень.

Екскурсія підземеллям кафедрального костелу Петра і Павла коштуватиме 50 гривень (для дітей та студентів - 25 гривень). Візит до Лесиної вітальні обійдеться для групи осіб у 200 гривень для дорослих і 150 грн для дітей.

Загальна вартість екскурсії по Старому місту для дорослих та студентів вартуватиме 500 гривень, для дітей та змішаних груп - 250 грн.

До слова, квиток до Луцького зоопарку - одного з улюблених місць відпочинку лучан та гостей міста - для дорослих вартує 60 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірмі друга депутата Луцькради надали землю у Старому місті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити