image
 |  2 28 Травня 2019 | 19:41

З «Батьківщини» виходить близький соратник Тимошенко

Координатор воєнного кабінету партії "Батьківщина", один з головних соратників Юлії Тимошенко Андрій Сенченко заявив про вихід з політичної сили.

Про це він повідомляє у Facebook.

"Сьогодні я прийняв важливе і дуже непросте для мене рішення про вихід з партії "Батьківщина". Я присвятив цій команді 14 років свого життя і залишався поруч з Юлією Тимошенко в найтяжчі для неї і партії часи", - пише політик.

Він пояснив, що причиною такого кроку став не конфлікт з лідеркою партії, а різні "підходи до стратегії дій і формування команди, здатної подолати виклики".

За словами Сенченка, його мета – взяти учать у створенні коаліції в новому складі Верховної Ради.

"Стрижнем демократичної проукраїнської коаліції в наступному парламенті країни повинна стати політична сила, що зосередиться на реальному досягненні миру через перемогу і на глибокій модернізації економіки, необхідної для входження нашої держави до 20 найбільш економічно розвинених країн світу", - пише політик.

Він зауважив, що громадський рух "Сила права", до якого він належить, "готовий стати надійною складовою такого об’єднання".

Нагадаємо:

У 2014 році Сенченко обіймав посаду виконуючого обов'язки заступника голови Адміністрації президента Петра Порошенка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити