image
 |  4 20 Жовтня 2021 | 12:51

З луцьким перевізником розірвали договір по маршрутах №№1 та 10

Через невиконання умов договорів на перевезення пасажирів та масову відсутність транспортних засобів у вечірні години у перевізника "Санрайз" забрали два маршрути.

Таке рішення ухвалив виконком Луцької міськради.

Начальник відділу транспорту Луцької міськради Віктор Главічка зазначив, що аналіз виконання перевізником ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом свідчить про системні порушення.

Найгірше працює маршрут №10. Відсоток виконання там 66%. Також погані показники роботи у маршруту №1. Від лучан надійшло 41 звернення на роботу цього перевізника. Найбільше скарг на маршрут №1. Х 21 до 23 години зафіксована відсутність автобусів на маршруті №1. Аналогічна ситуація на маршруті №10. Один автобус з'їхав на перевезення працівників заводу "Кромберг енд Шуберт".

Людмила Гневик, директор ТзОВ ВТП «Санрайз», заявила, що нестача автобусів на маршрутах зумовлена низьким тарифом на проїзд. При такому фінансовому стані підприємство не може функціонувати на повну потужність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька збудують супермаркет

Однак, у міського голови Ігоря Поліщука виникли питання щодо відсутності маршруток у вечірній час. За його словами, життя після 21 години не закінчується. Але в людей немає чим доїхати на роботу чи додому, бо перевізник вирішив не їздити в цей час.

У підсумку члени виконкому прийняли рішення роботу перевізника ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД щодо виконання договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом визнати незадовільною. З 5 листопада договори на перевезення за маршрутами №№1 та 10 будуть розірвані. Також ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД попередили, що в разі повторного порушення виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з підприємством буде розірвано договір на обслуговування всіх маршрутів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити