image
 |  2 1 Червня 2020 | 22:24

З автостанції Луцька запланували понад 700 рейсів, але їхати дозволили не всюди (ВІДЕО)

У штатному режимі сьогодні запрацював Центральний автовокзал у Луцьку. Запланували 741 рейс обласного та міжобласного сполучення, – розповів Суспільному старший диспетчер Віталій Бондарчук.

Проте рейсів не передбачили в міста і села де епідситуація погіршилася.

Нині на автостанції працює дві каси. Одна у приміщенні вокзалу, інша – на вулиці. Поки наплив пасажирів невеликий, кількість кас не збільшуватимуть, – каже Віталій Бондарук.

Зі слів старшого диспетчера автовокзалу із запланованих рейсів виключили автобуси, які прямують у селище Олика Ківерцівського району, у місто Вараш Рівненської області, та у Львівську область.

Через Ковельський район їде транзитний транспорт, квитки у населені пункти району наразі не продають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій, який на смерть збив 24-річного волинянина, обіцяв оплатити похорон взамін на відмову від претензій до нього

"Фактично відправлено, станом на 12-ту годину дня вже 119 автобусів. По вартості: ціни не помінялись", – розповідає старший диспетчер Центрального автовокзалу Луцька Віталій Бондарчук.

В середину вокзалу пускають в масках. Зі слів диспетчера – напливу пасажирів наразі немає, за два тижні, за його прогнозами, робота автостанції стабілізується.

Суспільне поспілкувалося з працівниками автовокзалу, водіями автобусів та пасажирами, які чекали на відновлення рейсів більше двох місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: постраждала дитина, велосипедист - в лікарні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити