image
 |  9 11 Липня 2022 | 20:21

З міського бюджету Володимира хочуть профінансувати районну раду

Виділити півсотні тисяч гривень на діяльність Володимир-Волинської районної ради планують у Володимирі.

Про це йдеться у проекті рішення міської ради «Про Програму фінансової підтримки Володимир-Волинської районної ради на 2022 рік».

Загалом депутатам міської ради пропонують затвердити цю програму з загальним обсягом фінансових ресурсів 50,0 тис. грн за кошти місцевого бюджету.

Як йдеться у пояснювальній записці проєкт рішення розроблено з метою сприяння у здійсненні стабільної та ефективної діяльності Володимир-Волинської районної ради, відповідно до листа Володимир-Волинської районної ради від 24.06.2022р. №121/3.13, ст. 93, 101 Бюджетного кодексу України.

«Починаючи з 2021 року Володимир-Волинська районна рада працює в умовах обмеженого ресурсу районного бюджету, проте на районному рівні надаються послуги жителям територіальних громад та виконуються функції щодо реалізації спільних інтересів територіальних громад.

Для забезпечення виконання власних повноважень Володимир-Волинська районна рада потребує залучення додаткового фінансування, яке сприятиме стабілізації фінансової діяльності, та сталого функціонування.

Враховуючи вищезазначене, виникла потреба в наданні фінансової підтримки районній раді шляхом виділення коштів в розмірі 50 000,0 грн з бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади, які будуть спрямовані на оплату за використання природного разу та електроенергії», - йдеться у записці.

Нагадаємо, що Володимир-Волинську райраду очолює колишній помічник народного депутата України Ігоря Гузя – Віктор Хиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто керує Володимиром?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити