image
 |  0 23 Липня 2019 | 12:11

З нагородами до Луцька повернулися переможці Чемпіонату України з кульової стрільби

Впродовж 13 – 19 липня 2019 року у м. Київ відбувся Чемпіонат України з кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху. Волинську область представляло дев’ять спортсменів: Димитрашко Наталія, Завадський Віталій, Завадська Едіта, Іщенко Михайло, Колодій Олександр, Лесик Олена, Хітров Назарій, Яремчук Микита та Яценко Світлана.

Про це інформує Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів Інваспорт.

Загалом в скарбничці волинських спортсменів 11 нагород різного гатунку. Кращим спортсменом у Волинській команді в стрільби з пістолету серед чоловіків став лучанин – Заслужений майстер спорту України Колодій Олександр, який виборов дві золоті та дві бронзові нагороди.

Читайте також: У Луцьку водій відмовився відкрити двері для пасажирів з візком

Срібну та бронзову нагороду у стрільбі з пістолета здобув 19-ти річний лучанин – Майстер спорту України Хітров Назарій. Три срібні медалі в стрільбі із гвинтівки здобула Майстер спорту України міжнародного класу – Яценко Світлана. В стрільбі зі спортивного пістолету серед жінок виборола срібну та бронзову нагороди – Майстер спорту України Димитрашко Наталія.

Тренують спортсменів Заслужені тренери України Платонов Олександр та Свереда Вікторія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити