image
 |  0 22 Липня 2021 | 10:33

З університету звільнили професорку Більченко, яка назвала Україну «колонією»

Професорку Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенію Більченко звільнили. Вона назвала Україну "американською колонією" та виступала на каналі терористів ДНР.

Посаду професорки скоротили 20 липня, а кафедру культурології і філософської антропології ліквідують, повідомила у Facebook Більченко.

"Мене звільнили. Заради цього пішли на ліквідацію цілої кафедри. Не змогли нічого довести з того, що вішали: ані профнепридатність, ані аморальний вчинок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден заявив, що «Північний потік-2» було неможливо зупинити

Водночас жінці пропонують за її згодою переведення на інші вакантні посади в університеті.

Більченко зайнялася науковою діяльністю настільки сильно, що це видно за її рейтингом, додає жінка. Більшість наукових конференцій провела разом із російськими колегами.

"У мене не просто перше місце, а з немислимим відривом. Про це в університеті всі знають. Рахує машина. Усе об'єктивно. Третина проведених мною наукових конференцій і статей була спільно з російськими колегами. Я ні про що не шкодую. Я була щаслива. Дякую, коли ми збиралися разом від Луцька до Москви, від Дрогобича до Петербурга", - зазначила Більченко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити