image
 |  11 28 Грудня 2022 | 17:44

За 11 місяців на Волині у ДТП загинуло 6 дітей

За 11 місяців 2022 року на території Волинській області зареєстровано 105 дорожньо-транспортних пригод за участю дітей. З них 89 ДТП з постраждалими, в яких 6 дітей загинуло, 104 — травмовано.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Шановні батьки! Змалечку вчіть своїх дітей елементарним правилам дорожнього руху і власним прикладом показуйте, як правильно переходити дорогу.

Постійно нагадуйте дітям:

🔴 пішоходи повинні рухатися тротуарами та пішохідними доріжками, тримаючись правого боку;

🔴 в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи повинні виділяти себе на дорозі світловібиваючими елементами;

🔴 перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються;

🔴 у разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком червоного та (або) синього кольору і (або) спеціальним звуковим сигналом пішоходи повинні утриматися від переходу проїзної частини. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити