image
 |  0 27 Квітня 2022 | 19:23

За 2 місяці війни поліцейські на Волині вилучили понад 15 кілограмів наркотиків (ФОТО)

Вилучено майже 15 кг марихуани, понад 700 г Альфа PVP та майже 200 г амфетаміну: два місяці роботи співробітників управління боротьби з наркозлочинністю в області. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 16 фактів вчинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків. Чотирьом зловмисникам оголошено підозру.

Про це інформує поліція Волинської області.

За два місяці оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у співпраці із іншими підрозділами поліції затримали групу осіб, які здійснювали збут наркотичного засобу канабіс в особливо великих розмірах на території Луцька та району методом з рук в руки.

Також правоохоронці затримали чоловіка, який на території області здійснював збут наркотичних засобів та психотропних речовин. У нього вилучили психотропну речовину амфетамін, наркотичний засіб канабіс, гранату Ф-1 із запалом, 4 сигнальні ракети.

Ще вісім громадян поліцейські затримали за підозрою у збуті на території області наркотичних засобів та психотропних речовин, методом залишення закладок, виявили та припинили діяльність 5 нарколабораторій.

Загалом за два місяці роботи співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області вилучили у громадян майже 15 кг марихуани, понад 700 г Альфа PVP, 175 г амфетаміну, 25 г фенілнітропропену, галюценогенні гриби, прекурсори та лабораторне обладнання.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За усіма фактами незаконного поводження з наркотиками тривають досудові розслідування розпочаті, зокрема, за ст. ст. 309, 307, 311 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити