image
 |  4 22 Серпня 2018 | 11:11

За добу на Волині трапилося дві ДТП за участі велосипедистів

Учора, 21 серпня, на автодорозі поблизу села Оленіне Камінь-Каширського району автомобіль «Renault-Kango» збив велосипедистку, а у райцентрі Любомль під колеса «Volkswagen Caddy» потрапив 51-річний велосипедист.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
За кермом автомобіля «Renault-Kango» перебував 32-річний житель сусідньої, Рівненської області. Виконуючи маневр обгону водій допустив зіткнення із велосипедисткою, 44-річною жителькою Камінь-Каширського району.
Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.
Цього ж дня, на автодорозі у райцентрі Любомль, 54-річний місцевий житель, виконуючи поворот ліворуч, збив 51-річного велосипедиста, який виїхав на смугу зустрічного руху.
У результаті автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.
За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Поліція Волині звертається до водіїв та інших учасників дорожнього руху: пам’ятайте, порушення правил безпеки дорожнього руху тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, недотримуючись цих правил, ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не народ у нас поганий, а дороги»: чому українці гинуть у ДТП?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити