image
 |  0 5 Листопада 2021 | 17:01

За кадрові провали відповідає особисто Зеленський, - перший заступник голови Волинської облради

Зеленський несе особисту відповідальність за кадрову політику в уряді.

Про це під час ефіру ТРК "Аверс" заявив перший заступник голови Волинської облради, представник ВО "Свобода" Юрій Поліщук.

"У цієї влади є величезна проблема з кадрами. Кадрова політика влади дуже слабка. Люди є. А достойних фахівців немає. Тому постійні ротації і перестановки в уряді", - зазначив депутат обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцювати та корчити гримаси на сцені значно легше, ніж керувати державою, - депутат Волинської облради про діяльність Зеленського

Юрій Поліщук додав, що усі кадрові питання зараз вирішує Банкова. Вона й несе всю відповідальність за стан справ і роботу міністрів.

"Усі кадрові питання вирішуються на Банковій. А там ніхто не пояснює, чому призначають одних міністрів і звільняють інших. Мені здається, що яких би міністрів не призначала ЗЕ-влада, усі вони не придатні для управління. У нас є влада. Уся вона зеленого кольору. І відповідальність за свої дії нести доведеться".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити