image
 |  5 4 Листопада 2021 | 17:58

Танцювати та корчити гримаси на сцені значно легше, ніж керувати державою, - депутат Волинської облради про діяльність Зеленського

Танцювати та корчити гримаси на сцені під час виступів Кварталу 95 значно легше, ніж керувати державою.

Про це у інтерв'ю заявив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів.

Депутат зазначив, що влада повністю провалила питання енергетичної безпеки країни.

"Зеленський провалив політику держави у сфері енергетичної безпеки. Танцювати та корчити гримаси на сцені під час виступів Кварталу 95 – значно легше, ніж керувати державою. Вимагати від ЗЕ-влади чогось видатного було б смішно. Але від її провалів тепер страждають усі. Хоча за «слуг народу» голосувала лише частина суспільства.

Україна неготова до опалювального сезону. Газу у газосховищах не вистачає. Ринкові ціни на блакитне паливо б’ють рекорди. Програма із збільшення видобутку власного газу не діє. Штормить ринок електроенергії. Атомні станції працюють із збоями. Вугілля для теплових електростанцій обмаль. Олігархи шантажують державу підняттям цін на кіловати і наживаються на проблемах країни. Йде до того, що Україна буде змушена знову купувати електроенергію у Білорусі та Росії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ні війни, ні миру, - депутат Волинської облради про відносини з ОДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити