image
 |  9 4 Листопада 2022 | 12:26

За тиждень на волинських податківців поскаржилися півсотні підприємців

Лише за останній тиждень до робочої групи з питань, що виникають у сфері діяльності Головного управління ДПС у Волинській області, надійшло більше 50 звернень від підприємців.

Про це інформує Волинська обласна рада.

В тому числі сьогодні представники бізнесу нарікали, що на обіцяну вчора під час візиту депутатського корпусу головним податківцем Сергієм Лисеюком зустріч, потрапити не змогли, їх не впустили до приміщення.

Про проблематику у стосунках з фіскальною службою фізичні особи-підприємці, суб’єкти господарювання повідомляють у різний спосіб: письмово, під час особистих зустрічей та телефоном.

Працюють три лінії телефону довіри:

093 700 84 11

(0332) 778 314

(0332) 778 311

Під час 19-ої позачергової сесії депутати визнали незадовільною роботу виконувача обов’язків керівника податкової служби в області Сергія Лисеюка. Про його невідповідність займаній посаді Волиньрада звернеться до Президента, Прем’єр-міністра та керівництва Державної податкової служби України. Окрім того, голова обласної ради Григорій Недопад планує особисту зустріч із зазначеного питання з очільником ДПС України.

Нагадаємо, 3 листопада депутати Волинської обласної ради перервали сесію і відправилися у приміщення ДПС у Волинській області, оскільки виконуючий обов’язки начальника податкої Сергій Лисеюк проігнорував запрошення відвідати сесію та не пускав журналістів в приміщення державної установи.

На сесії Волинська обласна рада звернулася до Кабміну, Верховної ради України та керівництва Державної податкової служби щодо невідповідності займаній посаді в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкову і митницю Волині здають в оренду контрабандистам і ділкам, - депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити