image
 |  193 23 Липня 2024 | 09:24

За вихідні на Волині затримали 10 п'яних водіїв

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 10 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це  "ВолиньUA"  повідомили у поліції. 

У Ковелі під час патрулюювання вулицею Відродження, інспектори зупинили автомобіль марки Mercedes-Benz, який рухався з порушенням ПДР. Під час перевірки документів та спілкування патрульні помітили у 18-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Юнак пройшов огляд на місці, результат — 1, 37 проміле.

Ще одного нетверезого 35-річного керманича зупинили за порушення ПДР. Він рухався автомобілем Opel Vivaro та перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд у медичному закладі, результат — 0, 61 проміле.

У Луцьку, на вулиці Чернишевського, патрульні зупинили автомобіль Chevrolet Volt. Інспектори подали кермувальнику сигнал про зупинку, натомість той пришвидшився та намагався втекти. Під час спілкування із водієм, патрульні помітили у нього ще й ознаки наркотичного сп'яніння. Результат огляду — 1, 21 проміле.

На порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Закликаємо керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху та бути свідомими, - інформують у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблемна вулиця: у Луцьку вкотре штрафували порушників паркування (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити