image
 |  14 24 Серпня 2019 | 23:01

За всім спостерігали поліцейські: на Волині водій маршрутки накинувся з палицею на дівчину

На Волині водій маршрутки "Нововолинськ - Ковель" накинувся з залізною палкою на дівчину, яка була за кермом автомобіля.

Про цей інцидент пише Оксана Болкуневич-Постольник у соцмережі facebook.

"Нещодавно стала свідком моторошного і неприемного інциденту.Близько 9 години ранку я разом з доньками чекала маршрутку до Ковеля на зупинці було близько 6 чоловік,серед них моя знайома,яка також прямувала до Ковеля.Поблизу нас зупинилось авто,за кермом була зовсім юна дівчинка і запропонувала моїй знайомій підвезти її до Ковеля.Дівчата були добре знайомі.В той момент коли дівчина сідала до авто,дорогу їй перегородила маршрутка звідти вибіг весь красний від злоби хлопчина в руках він тримав широку залізну палку,якою почав лупцювати машину,кричати що побье вікна,якщо пасажирка не виїде.Мої діти отримали неабиякий стрес постійно повторюючи ,,мама ходи звідси,,Я не буду падати до рівня водія,який своею нецензурною лексикою вігнав навіть мене в краску.Ви знаете здивувало навіть не те що по світі ходять такі хами і хворі на голову люди,а те що за всіею ціею ситуаціею спостерігали наші доблесні ,,поліцейські ,,які навіть не підійшли і не спитали що коїться.Хоча водій маршрутки довго лупив машину ногами, чим спричинив страшенний стрес юній водійці ,яка плакала...Люди я в шоці,куди котиться світ,ми хочемо мир в державі . Про який мир може бути мова,якщо ми не можемо мирно жити тут.Де поділись рицарі,які і в огонь і в воду... падати до рівня бидла і підіймати руку на жінку це кожен герой.Лише мучить запитання, чи поліз би цей шофер лупцювати машину,якби за кермом сидів мужчина, чи тільки до жінок пригати герой..В наш складний для України час,ми добиваем один одного своею жорстокістю.Люди задумайтесь зло породжує зло.P.S.А таких водіїв хамів треба гнати з роботи поки людей не покалічили", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити