image
 |  5 1 Листопада 2017 | 13:35

Заборгованість по субсидіях у Луцьку – майже 160 мільйонів гривень

Луцьк недоотримав на погашення субсидій від держави майже 160 мільйонів гривень.

Про це під час засідання виконкому заявив секретар міськради Григорій Пустовіт, – повідомиляє IA ZIK.

За словами директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторії Майбороди, заборгованість становила 143,9 млн грн (в т.ч. 12,4 млн грн – по пільгах на житлово-комунальні послуги, 129,7 млн грн – по субсидіях).

За 9 місяців поточного року до департаменту звернулося 17,769 тисячі осіб за призначенням житлових субсидій та допомог. Нині субсидії в Луцьку призначено для 46,3 тисячі родин на 352,665 млн грн.

Члени виконкому Валерій Корпач поцікавився, чи є перспектива вирішення складної ситуації, що склалася в Луцьку із відшкодуванням пільг та субсидій. Секретар міськради Григорій Пустовіт зазначив, що цьогоріч місто недоотримало 160 мільйонів гривень від держави на погашення субсидій. Ця проблема наявна й в інших областях та містах України, але при цьому є регіони, де коштів виділено навіть більше, ніж потрібно.

«Незрозуміло, яким чином був проведений такий розподіл. Відтак, є великі сумніви, що ми отримаємо ці кошти із держбюджету до кінця поточного року. Окрім цього, якщо відбудуться зміни у проекті державного бюджету на 2018 рік, ці пільги доведеться відшкодовувати із бюджету міста», – наголосив він. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/11/01/zaborgovanist_po_subsydiyah_u_lutsku__mayzhe_160_mln_grn_1197377

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити