image
 |  13 29 Серпня 2020 | 20:58

Загиблим під Іловайськом воїнам на Волині присвятили автопробіг (ФОТО)

Поблизу Луцька 29 серпня відбувся автопробіг пам'яті за загиблими в Іловайській трагедії воїнами. Його ініціатор – брат одного із полеглих героїв Мирослава Столярчука – свободівець Тарас Столярчук.

Поминальну молитву на могилах загиблих у селі Підгайці відслужив місцевий священик-капелан ПЦУ отець Іван Гурєєв. Біля могили героя Мирослава Столярчука присутні виконали Національний Славень.

З Підгаєць автоколона вирушила через Луцьк - вулицями Дубнівська, Карпенка-Карого та Рівненська - до центрального міського кладовища в селі Гаразджа. До могил загиблих героїв побратими зі «Свободи» поклали вінки та квіти. Голова Луцької районної організації ВО «Свобода» Михайло Щур оголосив хвилину мовчання за загиблими героями.

«Такі, як Мирослав, були непримиренними до ворогів нашої Нації. Вони, не вагаючись, пішли у бій з одвічним ворогом – російським окупантом. Стали в один ряд з героями ОУН і УПА. Ми продовжимо їхню справу. Герої не вмирають! Вмирають вороги!» – сказав на могилі брата Тарас Столярчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19: Або змінюймо підходи, або – владу

«Маємо бути такими ж непримиренними та безкомпромісними до зовнішніх і внутрішніх ворогів Нації. Скроплена кров'ю багатьох поколінь героїв українська справа неодмінно переможе!» – додав заступник голови Волинської «Свободи», депутат облради Олександр Пирожик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити