image
 |  0 8 Липня 2020 | 11:17

«Донецькі закатують асфальт» на Волині: як вирішують питання по дорожніх тендерах (ВІДЕО)

Донецький асфальт — на волинські дороги. На Волині донецькі фірми зі Сходу взялися освоювати майже 800 мільйонів гривень на ремонт доріг.

Грошей багато, але заїжджі бізнесмени настільки жадібні, що не посоромилися відфутболити місцевих асфальтників. Відтак, Волиньавтодор якимось чином опинився за бортом дорожнього бюджету. Бо підприємство чомусь весь час програє тендери. Навіть тоді, коли пропонує вигіднішу ціну.

На недобросовісних конкурентів Облавтодор пожалівся у Волинську обласну раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ківеpці: скандальний завод із донецьким корінням працює, а хто дозволив його встановити, ніхто не каже (ВІДЕО)

Працівники Волиньавтодору подали скаргу обласним депутатам на Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області". Це підприємство створене нещодавно. І одразу ж, як ідеться в листі, воно взялося лобіювати інтереси приватних фірм, які заходилися будувати та ремонтувати дороги на Волині.

Коріння цих фірм уже традиційно — росте з Донеччини. І, певне, знаково, що директор цієї новоствореної державної структури Ігор Свиридов — теж з Донецької області.

Відтак, тепер Волиньоблавтодор якимось чином програє усі тендери — навіть ті, де надає нижчу ціну. І не дивно: мова йде про освоєння 780 мільйонів гривень...

Детальніше про це — в сюжеті телекомпанії "Аверс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку здійснюють заміну 40-ка світлофорних об'єктів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити