image
 |  0 18 Липня 2021 | 16:14

Закон – як дишло?! За побиття митниками волинських журналістів – 850 гривень штрафу (ВІДЕО)

Як кажуть в народі «Закон як дишло, куди повернеш туди й вийшло». Минуло трохи більше двох років тяганини і Шацький районний суд поставив крапку у справі нападу митників на знімальну групу телеканалу «Аверс».

Про це повідомляє «Аверс».

Ось тільки судили дебоширів дуже дивно і довго. Так само як і розслідували їхній злочин у ДБР. Відтак, двоє нападників проходили у суді як свідки. А головному фігуранту Олександру Марчуку, взагалі інкримінували напад не на журналістів, а на цивільних осіб.

В той час коли його посібника, завгоспа митниці, що допомагав Марчуку відбирати камери і виштовхувати журналістів судили саме за напад на представників преси.

Такі розбіжності в одному і тому ж злочині під час судового слідства не хвилювали, ані суддю, ані прокуратуру, ані слідчих.

Відтак митник Марчук взагалі дотягнув до термінів давності - власне суд і закрив по цій причині справу. А завгосп Валерій Коцура таки заслухав рішення за напад на журналістів. Йому присудили – 850 гривень штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі під час бійки знепритомнів чоловік: на місці - поліція та швидка (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити