image
 |  533 17 Червня 2024 | 10:53

Залишилася дружина та діти: на війні загинув волонтер з Луцька

У війні з російським агресором загинув учасник АТО, відомий волонтер та пластун Ігор Приступа з Луцька Волинської області. На початку повномасштабної війни він повернувся з-за кордону та став до лав роти ударних БПЛА Січеславської бригади.

Про це пишуть на сторінці Oboz.ua , - інформує ВолиньUA.

Захисникові з пластовим і військовим псевдо "Корнет" навіки лишилося 45 років, чоловіка й батька втратили його дружина і двоє дітей. Трагічну звістку сповістила спільнота "Пласт – український скаутинг".

Знайомі називали його переконаним націоналістом. Він грав на гітарі в метал-гурті, а також був членом КВК команди "Літри" (Луцьк). На захист України Ігор Приступа вперше став під час Антитерористичної операції на Донбасі. Також активно волонтерив.

Після участі в АТО мешкав і працював у словацькій Братиславі, потім переїхав до Швейцарії – займався інтер’єрним оздобленням і будівництвом. Проте з початком повномасштабного російського вторгнення одразу (26 лютого 2022 року) повернувся з-за кордону до України, щоб знову стати до лав війська. Служив головним сержантом роти ударних безпілотних комплексів 25-ої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Воїн був нагороджений орденом "За мужність". Загинув під час виконання бойового завдання на фронті в ніч на 16 червня 2024 року. В нього залишилися дружина, донька та син.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити