image
 |  4 1 Серпня 2019 | 19:21

Залишив на узбіччі дороги: на Волині зловмисник вкрав авто у львів'янина

Учора, 31 липня, до поліції із заявою звернуся 26-річний житель Львівської області. Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль «ВАЗ -2105», котрий він залишив на узбіччі дороги у селі Кутрів Горохівського району. Ключі від транспортного засобу знаходилися у власника, двері автомобіля він не зачинив. 

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Невдовзі співробітники групи реагування патрульної поліції знайшли даний транспортний засіб у місті Берестечко цього ж району. Викрадач потрапив на ньому у ДТП – врізався у паркан. Легковик зазнав незначних механічних ушкоджень.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель Горохівського району. Транспортний засіб поліція вилучила та повернула власнику.

Читайте також: Підклав ручну гранату під автомобіль: на Волині поліція затримала злочинця (ФОТО)

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити