image
 |  2 15 Березня 2022 | 19:33

Залиште у минулому казки про російських лібералів. Усі росіяни - вороги України

Дивує, що в Україні досі залишаються корисні ідіоти, яких може розчулити "випадкова" поява у студії рашистського каналу пропагандистки з антивоєнними лозунгами. І ось в інформаційній картині дня на перше місце вийшли не злочини московських окупантів в Україні, а особа з шматком паперу, яка довгий час проводила інформаційну війну проти України. Працювала без жодних докорів сумління. І от раптово в неї нібито прокинулося сумління. Невже не зрозуміло: скоріше всього це інформаційна спецоперація, щоб переключити увагу всього світу від війни москви проти України. Щоб недалекі обивателі подумали: у росії ще є опозиція.

Залиште у минулому казки про російських лібералів і демократів. Усі росіяни - вороги України. Усі вони мріють про знищення Української державності і перетворення України в колонію РФ. Просто методи досягнення цих цілей відрізняються. Але стратегічна мета завжди незмінна - повернення України в обійми кремлівського Мордора. Навіть найбільші російські демократи не здатні публічно визнати, що Крим належить Україні. Від початку повномасштабного російського вторгнення ми не почули жодних слів про те, що Україні потрібно сплатити репарації і повернути усі загарбані території. Бо уся "російська демократія" завершується на українському питанні.

Нам не потрібно, щоб в Україну приїжджали рускіє, які будуть вчити нас як жити і будувати тут свій "рускій мір". Нехай їдуть до себе додому. Київ не повинен ставати центром міграції "правильних" росіян. Таких просто не існує. Досить брати на себе місію порятунку росії. Наша історична місія полягає у її знищенні. Інакше через деякий час ворог знову полізе в Україну. Українці повинні закрити історичний гештальт і очистити свою свідомість від згубних російських метастазів. Сторінка рабства, малоросійства, національної меншовартості має бути назавжди закрита.

Анатолій Вітів - депутат Волинської обласної ради, голова Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити